LOADING

Type to search

Even ertussen uit in de herfstmaanden

Voor veel mensen voelt het al aan dat de zomervakantie een lange tijd voorbij is. De meesten zitten weer in hun dagelijkse routine.  Toch zijn er altijd mensen die nog wat vakantiedagen over hebben of mensen die liever op een andere tijd in het jaar op vakantie willen gaan. Dit artikel biedt uitkomst voor de mensen die goedkoop 

Een stedentrip

Een stedentrip naar een van de hoofdsteden binnen Europa is tegenwoordig in een mum van tijd geboekt. Een stedentrip is ideaal om met je partner te doen, of wanneer je beste vriendin of vriendin gaat trouwen.  Je wil hier niet te veel voor een stedentrip betalen en niet te veel ATV-dagen voor opnemen. 

Wanneer je krap zit in het aantal op te nemen ATV-dagen, dan kan je er altijd nog voor kiezen om een lang weekend weg te gaan.  Via TripAdvisor check je eenvoudig per stad de meeste leuke bezienswaardigheden. Hieronder tref je een klein overzicht van goedkope stedentrips:

  • 4 dagen Praag boek je vanaf €122,-
  • 4 dagen Barcelone boek je vanaf €179,-
  • 5 dagen Lissabon boek je vanaf €199,-

Buiten deze bestemmingen zijn er natuurlijk nog andere prachtige bestemmingen in Europa te vinden. Denk hierbij aan Dublin, Londen of Madrid. 

Genieten van zon & strand

Voor de mensen die liever niet in het toeristenseizoen op vakantie gaan, of voor mensen die liever in de koude maanden de zon willen opzoeken, is een strandvakantie ideaal. Deze optie brengt uiteraard meer kosten te weeg dan een 4- of 5 daagse vakantie binnen Europa. Hieronder volgen voor de mensen die in de herfstmaanden een heerlijke zonnige vakantie aan een strand willen:

  • Griekenland (Kos, Rhodos, Zakynthos)
  • Curaçao (Jan Thiel Baai, Willemstad)
  • Indonesië (Bali, Jakarta)

Het is niet gek dat in boven opgesomd lijstje weinig Europese landen voorkomen aangezien het klimaat in Europa nagenoeg hetzelfde is. Als je de zon wil opzoeken, ben je haast genoodzaakt om een verre reis te maken. Een verre reis neemt veel voorbereiding en tijd in de slag als je dit vergelijkt met een eenvoudige stedentrip. Daarom schakelen veel mensen een reisorganisatie in. Een reisorganisatie helpt je bij het kiezen van de ideale bestemming en met eventuele vluchten. Ook voor het inventariseren van de mooiste en uniekste bezienswaardigheden ben je hier aan het juiste adres.